Der er i løbet af årene store mærkedage, som hver enkelt person går igennem. Det kan være konfirmation, student, bryllup eller andre store dage, som har stor betydning. På store og betydningsfulde dage hører der ofte gaver med. Men det kan være svært at finde en gave, som passer lige netop den person som skal modtage gaven. Læs med her for at få tips og ideer til den perfekte gave.

Giv et smykke som minde

Giver du en flot buket blomster i gave vil blomsterne efter få dage falme, og efter endnu et par dage vil blomsterne være fortid. På store mærkedage kan du give et smykke, som vil være et evigt minde for netop denne dag. Du kan eksempelvis købe stilfulde perleørering i København, som kan være symbolet på en betydningsfuld dag. På denne måde kan personen der modtager gaven mindes dagen, når smykket tages i brug.

 

Giv en oplevelse til jer begge

Nogle af de bedste gaver man kan få indeholder oplevelser. Gaver med oplevelser indleder til, at der skal skabes nye minder sammen. Ved denne slags gaver er det en gave til jeres relation og en invitation til, at kunne nyde tid i hinandens selskab.

 

Gør minderne synlige

Har du mange minder i bagagen med personen du skal give gaven til? Så er en mindebog et godt forslag til en gave, som med garanti vil falde i god jord. Du kan skabe din egen personlige mindebog med billeder af sjove stunder, gode grin eller betydningsfulde øjeblikke. Knyt korte sætninger til billederne og skab en bog, som indeholder noget af det, som er kendetegnet og betydningsfuld for jeres relation. En gave som denne er altså så personlig som den kan blive og skal skabes af kærlighed til de minder og oplevelser som jeres relation indeholder.