Der er ikke nogen tvivl om, at jorden står overfor mange udfordringer i forhold til klimaet. Hvis jorden skal bestå i mange generationer frem over, skal der gøres noget inden længe. En stor del af disse ændringer, skal komme gennem virksomheder og landes lyst til at gøre verden til et bedre sted, men vi som forbrugere og mennesker skal også være en del af den grønne bølge der SKAL komme, hvis jorden skal forblive et rart sted at være.

Noget af det der bruger meget energi og derfor også udleder meget CO2 er vores boliger. Opvarmning af vores huse, forbruget af el til diverse apparater i vores huse er blandt de helt store syndere i det store klimaregnskab, men dette er et punkt hvor fremtiden ser meget lysere ud.

Mere eller mindre alle huse der bliver bygget nu, er nemlig langt mere grønne end de var for år tilbage. Jordvarme, solceller og lignende er blandt de ting, der er med til at gøre dem langt mere bæredygtige og CO2 neutrale end det var tilfældet for bare 10 eller 15 år siden.

Når vi bygger huse nu, er der mange der gerne vil have at de sætter så lille et aftryk som muligt. De skal ikke bare ligge i naturen, de skal være en del af naturen – billedet her som er lånt fra https://christoffersenweiling.com er et perfekt eksempel på et hus, der kan udstyres med solceller, uden det på nogen måde skæmmer det æstetiske.