Der er mange kvinder i dag der går op i hvordan deres bryn og vipper ser ud. Ikke alene bruges der make-up til at gøre vipperne længere og brynene mørkere, men der er også mange der opsøger professionelle, der kan lime flere vipper på ens øjenlåg, farve ens bryn mørkere eller også lime flere hår på selve brynet. Der findes dog naturlige løsninger på markedet, der på en naturlig måde går ind og bakker hårsækkenes naturlige produktion af hår op, så man ikke behøver at få folk til at lime flere vipper fast. Læs mere om vippeserum, hvis du er interesseret i at vide mere om en løsning på længere vipper og mere buskede bryn uden brug af lim eller make-up

Det første man skal gøre hvis man gerne vil have længere vipper det er at tænke på hudens naturlige produktion af fugt. Ofte producerer hårsækkene ikke lige så mange hår som de burde fordi de ikke har det rigtige miljø at vokse i. Man kan nemt modvirke dette ved at gå ind og hjælpe på hudens naturlige fugt produktion. Når det kommer til at få bedre bryn og vipper på en naturlig måde, så handler det om at finde et produkt på markedet der går ind og understøtter hudens naturlige produktion af olier. Herefter vil dine hårsække på naturligvis åbne sig og der vil begynde at komme længere, mørkere og tykkere hår. Naturligvis ser man ikke disse resultater over natten, så det kræver at man bliver ved med at bruge produktet indtil man ser resultater. Herefter vil man dog opleve at man får et vedvarende resultat, og ens bryn og vipper vil holde sig flotte i lang tid. Når du har fundet en god og naturlig olie skal du bare følge vejledningen på flasken en gang om aftenen, hver aften på din rene ud. Det er vigtigt at du renser huden før du påfører olien, da dette giver det bedst mulige resultat.

Hvad skal man undgå?

Det er vigtigt at du leder efter naturlige olier der bakker hudens naturlige produktion op når du leder efter olier. Der er nemlig mange produkter på markedet, som prøver at sælge dig en magisk løsning som ikke findes. Dette vil i bedste fald ikke have nogen effekt, men i værste fald vil din hud tage skade. Derfor er det super vigtigt, at man er kritisk når man køber skønhedsprodukter, som lyder for gode til at være sande.