Har du ejendomsservice på dine erhvervslokaler? Hvis ikke, så læs med her, hvor vi vil præsentere de fordele der er ved en ejendomsserviceaftale på erhvervsejendomme.

Hvad er ejendomsservice?

Ejendomsservice kan være mange tak – faktisk er det helt op til dig at definere, hvad dine behov er.

De serviceydelser der forbindes med ejendomsservice, er som regel al udendørs pleje og vedligehold, samt de indendørsopgaver, der kræver en “handyman”.

Ejendomsservice spænder over alt fra havearbejde, fliserens, trappevask og rensning af tag og facader.

Du kan få en fast vicevært tilknyttet din ejendom, eller du kan aftale faste opgaver med mellemrum. Du kan også have en fleksibel aftale, hvor du tilkalder ved behov.

Alt er muligt, strukturen individualiseres, og ingen opgave er for stor eller for lille.

Økonomisk ansvarlighed

Når dine bygninger tilses jævnligt og af fagfolk, så har det den præventive effekt, at eventuelle skavanker, slid og småskader opdages og udbedres løbende. På den måde undgår du uforudsete og dyre reparationer, og du giver dine mursten et længere liv.

Med andre ord er det en investering og et tiltag for en sund økonomi, når du benytter dig af ejendomsservice i din erhvervsejendom.

Tiltrækning af kunder – eksteriøret betyder noget

Som virksomhedsindehaver er dine kunder din vigtigste ressource, og deres overbevisning har betydning for dig og for din virksomhed.

Et velholdt udendørsareal signalerer orden og overskud – begge er værdier, dine kunder værdsætter.

At din virksomhed tager sig godt ud ude som inde, har en effekt på dine kunders indtryk af dig. Særligt for nye kunder er dette en vigtig faktor, da de endnu ikke har personlig erfaring med din virksomhed, hvorfor det er vigtigt at give dem et godt førstehåndsindtryk – altså den her umiddelbare vurdering, der ikke kommer af en bevidst tanke, men af indtryk og føling.